+38 (044) 221-38-98

м. Київ, вул. Нагірна, 18/16

В Ізраїлі проведено презентацію житлових комплексів будівельної компанії «Really Building»

30.07.2019

Цього року в Україні відбулась подія державного значення – представники нашої влади та Ізраїля підписали Договір про зону вільної торгівлі між двома країнами. Починаючи з 21.01.2019 року, зазначена угода відкрила можливості українському бізнесу, а саме: розширити ринок збуту, приділити увагу розвитку і модернізації власного виробництва.
 
Представники бізнес-спільноти очікували даного погодження на вільну торгівлю з 2013 року, тому з січня поточного року столичний девелопер «Really Building» та ізраїльська компанія «Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD» підписали меморандум про співпрацю. А вже в липні провели планову презентацію об’єктів нерухомості для зацікавлених клієнтів Ізраїля. За участі генерального директора компанії «Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD», керівника департаменту нерухомості «Really Building», керівника юридичного департаменту «Really Building».
 
Протягом двох днів, в приміщенні бізнес-центру Тель-Авів, всі бажаючі мали змогу ознайомитися з інвестиційно-будівельним портфелем компанії, а саме: ЖК «Henesi House» (м. Київ, вул. Нагірна, 18/16), ЖК «Priority» (м. Українка, пр-т Дніпровський, 27) та ін.
Також, охочі спілкувались з представниками обох компаній та отримували відповіді на всі хвилюючі питання: предметного та юридичного характеру.
 
Завершуючи зустріч генеральний директор компанії «Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD», зазначив: «Співпраця з Україною наразі складає позитивне враження. Наше спільне завдання – розвіяти сформований стеоретип та довести, що Україна безсумнівно володіє інвестиційним потенціалом!»
 
Це звісно збіг обставин, але дуже приємно, що одразу після проведення презентації, новий президент України – Володимир Зеленський ініціював програму по залученню закордонних коштів. Звертаючись у своїй промові до іноземних бізнесменів та земляків, які живуть за межами країни, він зазначив, що Україна є інвестиційно привабливою, з досить потужним потенціалом, яка готова змінюватись та розвиватись. Можна зробити висновок, що тема на часі, цікава та перспективна!
 
Як зазначив керівник «Really Building»: «Залучення іноземних інвестицій - це ініціатива Президента, і ми впевнено крокуємо по цьому шляху!»

Останні новини:

Щоб дізнатися всі деталі про квартири, ви можете:

(044) 228-38-98

м. Київ, вул. Нагірна, 18/16