+38 (044) 221-38-98

м. Київ, вул. Нагірна, 18/16

Дмитро Дульський: місця сили в Києві з чудотворною і сприятливою енергетикою

07.11.2017

Осіння депресія? Стан пригніченості? Зниження настрою? Або ж ви просто вибрали не зовсім вдале місце для життя, а саме з геопатогенною зоною. З цими і не тільки питаннями, допомагав розібратися експерт - Дмитро Дульський.

Найчастіше геопатогенні зони впливають на загальний стан і мають негативні наслідки. Погане самопочуття, головні болі, знесилення - ось основні «симптоми» впливу «негативних» або, як їх прийнято називати, «гнилих» зон. Як від них уберегтися? Де знаходяться найсприятливіші місця для проживання? І де підживитися «позитивною» енергетикою в столиці?

«Жителі Києва навіть і не здогадуються, який потенційний клондайк місць вони мають «під будинком», навіть не підозрюючи, що деякі з найулюбленіших, для проведення дозвілля або вечірніх прогулянок, є - потужним енергетичним потоком. Тут підвищується життєва енергія, поновлюються сили, з'являється приплив позитивних емоцій, нерідко приходять потрібні рішення. Це своєрідний простір, де «панує» тиша, затишок, спокій» - розповідає Дмитро Дульський.

Що це за місця? І де вони знаходяться?

Вулиця Верховинна. Святошинський район. Дуже цікаве місце. Чутливі люди можуть відзначити тут хороше самопочуття, відсутність дискомфорту і незрозумілої тривоги. Від кожного квадратного метру, в цій місцевості, віє благодаттю. За даними, люди, які проживають на вул. Верховинній, відчувають себе щасливішими, ніж, наприклад, мешканці - Андріївського узвозу, Оболонській набережній і т.д.

Вулиця Нагірна. Татарка. Це місце перезавантаження. Тут ви не побачите штовханини і вічних заторів. Тут варто зупинитися, озирнутися і переосмислити своє минуле. У цій місцевості включається духовний початок. Безсумнівний плюс - завихрення позитивної енергії, які локаційно акумулюються, і добре позначаються на рівні життя місцевих. До слова, протягом багатьох тисячоліть, тут жили - найдавніші слов'янські поселення. Сюди приїжджають «знаючі», які давно відчули, що тут можна отримати потужний позитивний заряд енергії.

Володимирська гірка. Хороше місце з чудотворною силою, яке призначене для спокійного і розміреного життя, а також для відновлення втраченої енергетики. Для того, щоб позбутися від негативних «присосок», занепаду сил і інших недуг, досить частіше виходити сюди на прогулянку. Як стверджує - Дмитро, Володимирська гірка має позитивний вплив на психофізичний стан людини, а також тут можна підзарядитися удачею.

Цікаво, але навіть традиційні лікарі підтверджують, що життя в «хороших», «чистих» зонах сприятливо впливає на фізичне та емоційне здоров'я, а в «негативних» навпаки - посилює і загострює.

Погоджуватися з цим чи ні - справа кожного, але відчувши своє безсилля - варто перевірити чудотворне дію цих місць.

Посилання на першоджерело: https://www.44.ua/news/1851995

Останні новини:

Щоб дізнатися всі деталі про квартири, ви можете:

(044) 228-38-98

м. Київ, вул. Нагірна, 18/16