+38 (044) 221-38-98

м. Київ, вул. Нагірна, 18/16

7 вагомих причин, чому Ви повинні придбати житло саме в ЖК «Henesi Hоuse»

23.11.2017

У сучасному житті таке поняття як «квартира» досить модифікувалось. Це вже не просто житлове приміщення, яке складається з однієї або декілька кімнат, призначене для проживання. Квартира – це індивідуальний світ, ізольований особистий простір, облаштований за власним смаком та уподобаннями.

Тенденції ринку нерухомості постійно вдосконалюються, як то кажуть «йдуть в ногу з часом», диктують нові модні правила, а також задають темп не тільки забудовникам, але і потенційним покупцям. Варто зазначити, що «вторинна нерухомість» здає позиції, поступаючись першістю в усіх аспектах і перевагах - новобудовам.

Що ж криється за таким привабливим поняттям «новобудова»? На скільки доцільно вкладати кошти в такі проекти? І чому ви повинні придбати житло саме в ЖК «Henesi House»? Відповідь очевидна: сучасний концептуальний підхід, новий будинок, доступна ціна.

  1. Локація. Житловий комплекс «Henesi House» будується в самому серці столиці - Шевченківському районі. Варто зазначити, що будинок вигідно розташувався по співвідношенню до розважальної, транспортної та соціальної інфраструктури. Все необхідне поруч: станції метро, ​​дитячі садочки і школи, лікарні, аптеки, торгові центри, магазини і супермаркети. Також, по «сусідству» розмістилися офісні центри та представництва різних компаній.
  2. Ціна/індивідуальні умови оплати. На етапі будівництва найвигідніші умови. Варто зазначити, що по мірі зведення житлового комплексу – зростає ціна за квадратний метр. Також забудовник надає:

- безвідсоткову розстрочку без прив’язки до курсу $;

- акційні пропозиції.

 

  1. Вибір. Широкий вибір метражів та оптимальних планувальних рішень від 27 до 300м2 за доступною ціною. Давно мрієте про невеличку студію? Або віддаєте перевагу повноцінній однокімнатній квартирі? Дитина підросла та вимагає власного простору, тому замислюєтеся про «двушку»? Чи може Вас зацікавив шикарний пентхаус з видом на Поділ? В ЖК «Henesi House» є варіанти на будь-який «смак і колір».
  2. Концепція. Купуючи квартиру в ЖК «Henesi House», ви купуєте не просто житло, а й перелік переваг, які властиві концептуальним житловим будинкам:

- ексклюзивне дизайнерське лобі;

- зона відпочинку з wi-fi і дитячий куточок;

- колясочна на 1 поверсі;

- паркінг для велосипедів;

- підземний паркінг для автомобілів;

- закрита територія, цілодобова охорона, консьєрж-сервіс;

- спортивний майданчик на даху;

- відкриті тераси.

 

  1. Енергоефективність Класу А. Енергоефективний будинок - це будинок, в якому мінімальне споживання енергії поєднується з комфортним мікрокліматом. Економія енергії - до 90%. Варто відзначити, що існує шкала енергетичної ефективності. Клас А - найвищий.
  2. Сучасні технології будівництва. Новаторські технології будівництва з максимальним ефектом теплозбереження та високоякісні матеріали, дозволять зберегти не тільки тепло взимку і прохолоду влітку, але також допоможуть скоротити витрати на оплату рахунків.
  3. Інвестиційна привабливість. Придбання квартири в ЖК «Henesi House» - це вигідна і перспективна інвестиція. Після введення в експлуатацію житлового комплексу, ціна за квадратний метр істотно зросте - від 20% і вище, незалежно від економічної ситуації.

Якщо ви неординарна особистість і мрієте про небанальне помешкання, яке кардинально відрізняється від стандартних безликих серійних панельних будинків, тоді вам варто звернути увагу саме на цей проект.

Адже житло в ЖК «Henesi House» - це не просто квартира, це стиль життя!

Останні новини:

Щоб дізнатися всі деталі про квартири, ви можете:

(044) 228-38-98

м. Київ, вул. Нагірна, 18/16